Acțiune cu radare în județele Constanța și Tulcea

Acțiune a polițiștilor. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră și al formațiunilor rutiere, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au desfășurat o acțiune pentru asigurarea desfășurării unui trafic rutier în siguranță, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale din județele Constanța și Tulcea, unde au fost amplasate aparate de măsurare a vitezei.

În urma neregulilor constatate la regimul circulației rutiere, au fost aplicate 293 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 167.000 de lei, 253 dintre acestea fiind aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 31 de permise de conducere, dintre care 28 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*