Acțiune comună a polițiștilor rutieri din Constanța și Tulcea: au rezultat amenzi de peste 85.000 de lei

Polițiștii tulceni au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la o acțiune împreună cu polițiștii constănțeni, pe DN 22 și DN 22 A, pe raza județelor Tulcea și Constanța. Aceștia au acționat în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, dar și respectarea normelor rutiere privind viteza legală și efectuarea depășirilor neregulamentare.

Potrivit IPJ Tulcea, în cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 86.125 de lei. Din totalul de sancțiuni, 160 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, polițiștii au reținut 28 de permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Menționăm faptul că și în perioada următoare vor fi efectuate astfel de acțiuni, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice deschise circulației rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*