Acțiune a polițiștilor tulceni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor

Acțiuni rutiere desfășurate în comun de polițiștii tulceni și cei constănțeni

Polițiștii tulceni au aplicat amenzi în sumă totală de peste 4.000 de lei în urma unei acțiuni de două zile pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat în perioada 24 – 25 iunie, pe raza județului Tulcea, o acțiune de control în trafic, având ca scop reducerea riscului rutier prin controlul stării tehnice al autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Echipele de control au verificat autovehicule care au tranzitat județul Tulcea, controlând, în special, defecțiunile referitoare la sistemele de frânare și direcție, zgomotul și emisiile poluante, motocicletele sau mopedele ale căror elemente de evacuare au fost modificate, existența și autenticitatea numerelor de identificare, legalitatea montării și utilizării luminilor de altă culoare precum și deținerea inspecției tehnice periodice și valabilitatea acesteia.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.060 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut șase certificate de înmatriculare pentru defecțiunile constatate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*