Acțiune a polițiștilor tulceni pentru combaterea infracțiunilor silvice. Au descoperit un metru cub de lemn fără acte

Lemn de foc din Ocolul Silvic. FOTO Cătălin SCHIPOR

În cursul zilei de 31 octombrie,  polițiștii Postului de Poliție Cerna împreună cu reprezentanții Ocolului Silvic Cerna au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a infracțiunilor silvice, pe raza localității Cerna, județul Tulcea.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat un bărbat de 50 de ani, din orașul Măcin, județul Tulcea, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 4 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, în autoutilitară exista un volum mai mare de lemne decât cel înscris în avizul de însoțire, fiind o diferență de un metru cub.

Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 1 mc material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*