Acțiune a polițiștilor tulceni pe șoselele din județ

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

În 24 de ore, din data de 1 și până pe 2 octombrie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun și îi expun pe ceilalți participanți la trafic prin nerespectarea regulilor de circulație.

În urma acestor acțiuni au fost constatate mai multe abateri și au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de 29.700 lei și au fost reținute două permise de conducere.

De asemenea, polițiștii au constat o infracțiune la regimul rutier. Este vorba de un bărbat de 45 de ani din comuna Jijila, județul Tulcea, depistat de către polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un auto în comuna Jijila, având o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat .

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*