Acțiune a polițiștilor rutieri din Tulcea: 45 de permise de conducere reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Zeci de permise de conducere reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză. FOTO: IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, alături de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Babadag, au desfășurat duminică, 7 mai, în intervalul orar 15.00 – 19.00,  o acțiune pe DN 22 – E 87, respectiv DN 22A, care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale, în valoare de 132 240 lei. Totodată au fost reținute 45 de permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Astfel de acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere vor continua și în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*