Accidente rutiere pe bandă rulantă în județul Tulcea. Unul dintre ele, mortal

Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un mort și trei răniți, transportați la spital în urma unor accidente rutiere, este bilanțul scurt de pe șoselele din județul Tulcea, în data de 13 noiembrie.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat de 23 de ani, din localitatea Isaccea, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Isaccea, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, auto a părăsit partea carosabilă și a acroșat o femeie de 26 de ani, din localitatea Isaccea, ce se afla pe trotuar.
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Într-un alt eveniment rutier, un bărbat de 44 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un tânăr de 22 de ani, din localitatea Luncavița, județul Tulcea, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul acroșat.

Cel mai grav accident s-a îregistrat în localitatea Garvăn. Aici, un bărbat de 51 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Garvăn, comuna Jijila, județul Tulcea, s-a angajat în depășirea unui autocamion cu semiremorcă, condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani, din Galați, moment în care a accidentat doi pietoni care circulau neregulamentar, în aceeași direcție de mers, pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pieton și decesul celuilalt pieton.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*