Accidente rutiere înregistrate în Sarichioi și în municipiul Tulcea

Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Trei persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale după ce au fost implicate în accidente rutiere.

În cursul zilei de 19 septembrie, o femeie de 34 de ani, din localitatea Jurilovca, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Griviței, din municipiul Tulcea, la schimbarea direcției de mers spre strada Mihail Kogălniceanu, a accidentat o femeie, care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, în vârstă de 69 de ani, din municipiul București, care a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Ăn seara aceleiași zile, un tânăr de 19 ani din localitatea Sarichioi, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Sarichioi, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp.
În urma accidentului a rezultat rănirea a conducătorului auto și a unui pasager din autovehicul.

Conducătorul auto deținea permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*