Accident rutier soldat cu două victime, petrecut, astăzi, DN 22A

Accident rutier produs pe DN 22A între localitățile Topolog și Saraiu. FOTO ISU Tulcea

Un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite, s-a petrecut sâmbătă, 31 octombrie, pe DN 22A, între localitățile Topolog și Saraiu, între un autoturism care a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Potrivit reprezentanților ISU Tulcea, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere și modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, precum și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, care au constatat că în urma impactului au fost răniți doi bărbați. Victimele nu erau încarcerate, erau conștiente, au primit primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior doar una a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Tulcea pentru investigații medicale suplimentare.

Pompierii au acționat pentru sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*