Accident rutier provocat de un șofer băut pe DN 22. O femeie a fost rănită

Accident provocat de un șofer băut în județul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

O femeie a fost rănită miercuri, în județul Tulcea, într-un accident rutier petrecut pe DN 22, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un șofer băut.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Isaccea conducea miercuri, un autoturism pe DN 22-E87 (Isaccea-Somova) și nu a păstrat distanța față de un autoturism care circula in fața sa, condus de o femeie de 36 de ani din Isaccea, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului femeia de 36 de ani a fost rănită. Ambii conducători posedau permis de conducere.  Bărbatul de 41 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,76mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*