Accident rutier provocat de un bărbat ce urcase la volan deși nu avea permis de conducere

Accident rutier provocat de un bărbat ce urcase la volan deși nu avea permis de conducere

Un accident rutier a avut loc marți, 27 iulie, pe DN 22, polițiștii tulceni constatând că vinovat de producerea acestuia a fost un bărbat ce urcase la volan deși nu avea permis de conducere/

Astfel, din primele verificări a reieșit că un bărbat de 34 de ani, din orașul Babadag, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Mihail Kogălniceanu către Babadag, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un câmp. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital.

Bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și în continuare efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*