Accident rutier petrecut pe strada Brăilei din Măcin. Un bărbat a fost rănit

Accident rutier petrecut pe strada Brăilei din Măcin. Un bărbat a fost rănit. FOTO IPJ Tulcea

La data de 30 decembrie polițiști tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier între două autoturisme care se deplasau pe strada Brăilei din Măcin, în aceeași direcție.

„La fața locului, polițiștii au identificat conducătorii celor două autoturisme, un bărbat de 21 de ani, din comuna I.C. Brătianu și un bărbat de 36 de ani, din Tulcea. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului de 36 de ani”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Cei doi posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*