Accident rutier petrecut pe DJ 222. Patru persoane au ajuns la spital

Accident rutier petrecut pe DJ 222. Patru persoane au ajuns la spital. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au fost sesizați luni, 19 septembrie, în jurul orei 15.50, prin S.N.U.A.U. 112  cu privire la faptul că pe DJ 222 la km 24, a avut loc un eveniment rutier între două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, agenții deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, stabilind că un bărbat în vârstă de 33 ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare respectiv efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu o mașină ce se deplasa pe același sens de mers, condusă de către un bărbat în vârstă de 35 ani, din județul Tulcea, care se angajase în efectuarea manevrei de depășire.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto și a doi pasageri din cele două autoturisme, ce au fost preluați și transportați pentru acordarea de îngrijiri medicale la Spitalul Județean Tulcea.

Cei doi conducători auto dețin permise de conducere specifice categoriei, totodată fiind testați alcoolscop, iar rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*