Accident rutier petrecut în urma unei depășiri pe contrasens, pe DJ 222 C. Doi bărbați au ajuns la spital

Accident rutier petrecut în urma unei depășiri pe contrasens, pe DJ 222 C. FOTO IPJ Tulcea

Doi bărbați au ajuns la spital luni, 22 noiembrie, răniți într-un accident rutier petrecut DJ 222 C în care au fost implicate trei vehicule.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un bărbat de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism dinspre Tulcea către localitatea Malcoci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt auto, condus de o femeie, de 39 de ani, din Tulcea, acesta fiind proiectat într-o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 34 de ani, din Ciucurova.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 23 de ani și a unui pasager din același autoturism.

Conducătorii auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și în continuare efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*