Accident rutier pe drumul dintre Nicolae Bălcescu și Ciucurova, din județul Tulcea. Un bărbat a fost rănit

Accident rutier DN 22A. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați miercuri, 28 iulie, cu privire la producerea unui accident pe DN 22A, între două autoturisme, în urma căruia un bărbat a fost rănit.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări a reieșit că un bărbat de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția Nicolae Bălcescu către Ciucurova, ar fi intrat în coliziune cu un alt automobil, condus de un bărbat de 48 de ani din Turda, care circula pe același sens de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 48 de ani, care a fost transportat la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*