Accident rutier pe DJ 222, în județul Tulcea. Un bărbat a fost rănit

Accident rutier pe DJ 222, în județul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați în dimineața zilei de vineri, 3 septembrie, cu privire la producerea unui accident pe DJ 222.

„Din primele verificări a rezultat că o tânără de 19 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția Agighiol către Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 67 de ani, din Niculițel, județul Tulcea. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 67 de ani, din Niculițel”, au transmis reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea.

Ambii conducători auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, a fost întocmit dosar penal și în continuare se efectuează cercetări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*