Accident rutier mortal petrecut pe DN 22. Un bărbat întins pe carosabil a fost acroșat de un autoturism

Serviciul de Ambulanță Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost omorât în seara zilei de 18 ianuarie, pe DN 22, după ce, întins fiind pe asfalt, a fost acroșat de un autoturism.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit că un bărbat în vârsta de 44 de ani, din localitatea Luncavița, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22, din direcția localității Somova către orașul Isaccea, ar fi acroșat un bărbat în vârsta de 42 de ani, din Tulcea, care se afla întins pe carosabil.

Bărbatului de 42 de ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare de către de către un echipaj medical și a fost transportat la o unitate spitalicească, unde, ulterior, a fost declarat decesul acestuia.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetate penală. În continuare se efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*