Accident rutier mortal în Văcăreni. Căruțaș mort după ce a atelajul în care se afla a fost lovit de un autoturism

Accident rutier mortal în Văcăreni. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat de 30 de ani a murit în seara zilei de joi, 16 septembrie, într-un accident rutier petrecut pe DN 22, pe raza comunei tulcene Văcăreni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani ar fi intrat în coliziune cu o căruță, condusă de un bărbat de 30 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 30 de ani.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală și în continuare polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*