Accident rutier la Două Cantoane – un autoturism s-a răsturnat

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. FOTO Info Trafic Tulcea

Un accident rutier s-a înregistrat vineri după amiază în jurul orei 15.00 pe DN 22 în apropiere de Două Cantoane.

Din primele informații se pare că un autoturism a ieșit în afar părții carosabile și s-a răsturnat pe câmp. La fața locului a ajuns o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea, unde a găsit două victime, conștiente. Una dintre ele a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea cu traumatisme toracice și faciale,

Polițiștii cercetează modul în care s-a produc accidentul.

UPDATE

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, o conducătoare auto care se deplasa pe DN 22 dinspre Constanța spre Tulcea s-a angajat în depășirea neregulamentară a unui autoturism în zona intersecției, șoferul acestuia efectuând viraj la stânga. A urmat o coliziune, în urma căreia mașina condusă de șoferița grăbită s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*