Accident rutier între Atmagea și Horia. Șoferul unui autotren a pierdut controlul mastodontului și a ajuns pe câmp

Camionul a rupt parapetul și s-a oprit pe câmp. FOTO IPJ Tulcea

La primele ore ale dimineții, un accident rutier a fost înregistrat pe DN 22D, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de trafic: ceață densă și carosabil umed.

Reprezentanții IPJ Tulcea au precizat că un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Văcăreni, județul Tulcea, în timp ce conducea un autotren pe DN 22D, dinspre Atmagea spre Horia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Drept urmare, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila și s-a oprit pe un câmp. Din fericire, nu a lovit alte autoturisme aflate în trafic.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*