Accident rutier înregistrat în localitatea Victoria, soldat cu o victimă

O persoană a fost rănită în urma accidentului rutier. FOTO IPJ Tulcea

O persoană, pasageră într-un autoturism, a fost rănită în urma unui accident rutier înregistrat în după amiaza zilei de 15 februarie, pe raza localității Victoria.

Reprezentanții IPJ Tulcea au precizat faptul că o femeie în vârstă de 24 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Victoria, județul Tulcea, într-o curbă nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Drept urmare, a pierdut controlul volanului autoturismului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 33 ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul acroșat. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*