Accident rutier în zona localității Nicolae Bălcescu. O femeie de 46 de ani a intrat într-o autoutilitară

Accident rutier în Nicolae Bălcescu. FOTO IPJ Tulcea.

Un accident rutier a avut loc în zona localității Nicolae Bălcescu, după ce o femeie de 46 de  ani intrat într-o autoutilitară.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 13 decembrie 2023, în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona localității Nicolae Bălcescu a avut loc un accident rutier.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului,  a reieșit faptul că,  o femeie de 46 de ani  ar fi condus un autoturism pe DN22A , iar datorită vizibilității reduse  rezultate în urma condițiilor meteo nefavorabile ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitara care circula pe același sens de deplasare .

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto în cauză,  cât și a celor doi pasageri ai autoturismului aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*