Accident rutier în zona bacului de la Smârdan

Accident rutier în zona bacului de la Smârdan. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină marți, 14 iunie, pe drumul ce duce către bac Smârdan, unde un autocamion s-a răsturnat în afara părții carosabile iar șoferul acestuia a rămas încarcerat.

Potrivit inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul indicat au fost trimise două echipaje cu opt subofițeri, o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o autospecială SMURD.

Ajunși la fața locului salvatorii au extras persoana încarcerată și au predat-o echipajului SMURD pentru îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*