Accident rutier în Tulcea: tânăr rănit după ce a lovit un camion și o autoutilitară

Accident rutier în Tulcea: tânăr rănit după ce a lovit un camion și o autoutilitară

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați, joi dimineață, cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu în urma căruia un tânăr de 26 de ani a fost rănit.

„Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea un auto pe strada Energiei, a intrat în coliziune cu un autocamion condus din sens opus, de un bărbat de 59 de ani, din Tulcea. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 29 de ani, din Tulcea. În urma accidentului, a rezultat rănirea bărbatului de 26 de ani”, au precizat polițiștii tulceni.

Toți conducătorii auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*