Accident rutier în municipiul Tulcea. O mașină a părăsit drumul și a căzut într-o râpă

Conducătoarea auto a scăpat nevătămată. FOTO Facebook/Poliția Locală

O conducătoare auto a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa cu mașina pe strada Eternității din municipiul Tulcea și a ieșit de pe drum, răsturnându-se într-o groapă.

Evenimentul rutier a fost înregistrat 13.00, când, conducătoarea auto, începătoare, în condiții care încă nu au fost stabilite încă, a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe strada Eternității din municipiul Tulcea și a ieșit de pe carosabil. Mașina a nimerit într-o groapă. La locul producerii accidentului s-au deplasat echipaje ale ambulanței, poliției și pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea. Aceștia din urmă au deconectat bateria pentru a exclude posibilitatea apariției unui scurtcircuit.

Din fericire, conducătoarea auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*