Accident rutier în lanț, pe DN 22 – E 87, în zona Cataloi. O persoană a fost rănită

Accident rutier pe DN 22 – E 87, în zona Cataloi

O persoană a fost rănită, joi, într-un accident rutier în lanț petrecut pe DN 22 – E 87, în apropierea intersecției Cataloi.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea un auto pe DN 22  – E 87, în apropierea intersecției Cataloi nu a păstrat o distanță de siguranță față de o autoutilitară care se deplasa în fața sa, condusă de un bărbat de 44 de ani, cu care a intrat în coliziune. Din impact, autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism, condus în același sens de mers de către un bărbat de 43 de ani, din Babadag.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului autoutilitarei.

Toți conducătorii posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*