Accident rutier în lanț în apropiere de Măcin. O persoană a ajuns la spital

Intrarea în orașul Măcin. FOTO Cătălin Schipor

Nepăstrarea distanței regulamentare în trafic a dus la producerea unui accident rutier în lanț, în apropiere de orașul Măcin. Din fericire, a fost înregistrată doar o victimă.

Accidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, 10 noiembrie, când, un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din localitatea Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DE 87, în afara orașului Măcin, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un auto care circula în fața sa, condus de o femeie de 42 de ani, din Tulcea, cu care a intrat în coliziune.

Ulterior, autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani a fost acroșat din spate, de un alt auto, condus de un bărbat de 59 de ani, din Măcin, care, de asemenea, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în trafic.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei de 70 de ani, din Ceamurlia de Jos, pasager în primul auto.

Cei trei conducători auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*