Accident rutier în apropiere de localitatea Greci

Accident rutier în apropiere de localitatea Greci. FOTO ISU Tulcea

Un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Măcin a fost solicitat să intervină în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, în această după-amiază, la un accident rutier produs pe DN 22 în apropiere de localitatea Greci, din județul Tulcea.

„La scurt timp de la alertarea forțelor de intervenție, pompierii militari au ajuns la locul evenimentului unde au găsit un autoturism care a fost implicat în evenimentul rutier în afara părții carosabile, iar singurul ocupant, șoferul acestuia de 50 de ani care s-a autoevacuat și a fost preluat de echipajul medical al SAJ Tulcea pentru îngrijiri medicale de urgență. Ulterior, acesta a refuzat transportul la o unitate medicală.

Salvatorii tulceni au asigurat măsurile specifice în astfel de situații și au procedat la deconectarea acumulatorilor autoturismului pentru a preveni un eventual incendiu” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*