Accident rutier în apropiere de Ciucurova: un autoturism s-a răsturnat în șanț

Accident rutier pe DN 22A, în apropiere de Ciucurova. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină duminică, 28 noiembrie, în jurul orei 11.45, pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A, în apropierea localității Ciucurova, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat nouă pompieri cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, care au constatat că în urma evenimentului au rezultat patru victime.

„Acestea erau conștiente și cooperante,  neîncarcerate, au primit primul ajutor calificat la fața locului, ulterior au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Accident rutier pe DN 22A, în apropiere de Ciucurova. FOTO ISU Tulcea

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*