Accident rutier grav în apropiere de localitatea Nufăru

O persoană a fost rănită în urma accidentului rutier. FOTO IPJ Tulcea

Vineri seară, un tânăr a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Nufăru.

Un tânăr de 20 de ani a condus un autoturism pe DJ 222C, în afara localității Nufăru. Într-o curbă nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, iar autoturismul s-a răsturnat într-un șanț. În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager care a fost transportat la spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*