Accident rutier grav în apropiere de localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu

În urma accidentului, două persoane au fost rănite. FOTO IPJ Tulcea

Două persoane au fost rănite și au ajuns la spital în cursul zilei de 9 ianuarie în urma unui accident rutier produs pe DN22/E87.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat de 41 ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Bărbatul a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 38 ani din Tulcea.

În urma accidentului au fost răniți doi pasageri din autoturismele avariate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*