Accident rutier cu trei autoturisme implicate, în Văcăreni: o persoană a fost rănită

Accident rutier cu trei autoturisme implicate, în Văcăreni. FOTO IPJ Tulcea

O persoană a fost rănită, duminică, într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, produs pe DN 22 Galați – Tulcea, în zona localității Văcăreni din județul Tulcea. Traficul în zonă a fost întrerupt, fiind deviat pe rute ocolitoare.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat că o femeie de 38 de ani, din Luncavița, în timp ce conducea un auto pe DN22 – E87, pe raza localității Văcăreni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 50 de ani, din județul Vrancea. Din impact, primul auto a fost proiectat într-un alt auto parcat pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din primul auto.

Ambii conducători posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*