Accident rutier cu trei autoturisme implicate, în apropiere de Mihail Kogălniceanu

FOTO ISU Tulcea

Pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit astăzi, în apropiere de localitatea Mihail Kogălniceanu, pe DN 22, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară încărcată cu porumb.

În urma accidentului, pe carosabil a fost împrăștiată încărcătura din autoutilitară, iar din cele două autoturisme s-au scurs lichide.

Accidentul nu s-a soldat cu victime și nici nu au fost persoane încarcerate.

Pompieri tulceni au procedat la asigurarea măsurilor PSI și scoaterea bornelor de la autoturisme și curățarea carosabilului de lichide pentru ca traficul să fie redat circulației în siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*