Accident rutier, cu o victimă încarcerată, petrecut în municipiul Tulcea

Accident rutier, cu o victimă încarcerată, petrecut în municipiul Tulcea. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 17 august, în jurul orei 10.40 în sprijinul victimelor unui accident rutier produs pe o strada din municipiul Tulcea. În coliziune au fost implicate trei autoturisme, două dintre acestea fiind parcate, rezultând o singură victimă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, în urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată, iar la fața locului au fost trimise două echipaje, unul de descarcerare și un echipaj cu o autospecială de stingere.

„Salvatorii au intervenit pentru extragerea unui bărbat, șoferul autoturismului. Acesta a fost predat în siguranță Serviciului Județean de Ambulanță”, au transmis reprezentanți ai ISU Tulcea.

Totodată, forțele de intervenție au procedat la eliminarea pericolului izbucnirii unui incendiu, prin scoaterea bornelor de la bateria autoturismului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*