Accident rutier cu o victimă în apropiere de localitatea Baia

Mașina s-a răsturnat pe câmp, în apropiere de localitatea Baia, FOTO IPJ Tulcea

O persoană a fost rănită în cursul dimineții de 20 octombrie, în urma unui accident rutier. Mașina în care se afla victima a fost scăpată de sub control și s-a răsturnat pe câmp. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.00, când, potrivit polițiștilor tulceni, o femeie de 30 de ani din comuna Baia, județul Tulcea, conducea un autoturism pe DN 22-E87, Constanța – Baia. În afara localității Baia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat pe câmp.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei de 51 de ani din comuna Baia, pasager în auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*