Accident rutier cu două victime încarcerate, în apropiere de localitatea Turcoaia

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin intervin la un accident rutier produs în apropiere de localitatea Turcoaia pe DN 22D în urma căruia două persoane sunt încarcerate.

Din primele informații în accident sunt implicate 3 autovehicule și sunt 4 victime, printre care și un minor.

La fața locului au fost dislocate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Pompierii militari au descarcerat și extras o persoană dintr-un autoturism, un bărbat de 64 de ani, iar a doua persoană anunțată inițial a reușit să se autoevacueze până la sosirea echipajelor de intervenție.

3 persoane, o femeie și doi minori (15 respectiv 1 an și 6 luni) au fost preluate cu două ambulanțe ale SAJ Tulcea, iar o persoană preluată de echipajul SMURD care au fost transportate pentru investigații și îngrijiri medicale la o unitate spitalicească.

De asemenea, pompierii au acționat și pentru a elimina pericolul unui incendiu luând măsuri PSI prin decuplarea bornelor autoturismelor și îndepărtarea fluidelor scurse pe partea carosabilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*