Accident rutier, cu cinci persoane rănite, la ieșirea din localitatea Jijila

Accident rutier, cu cinci persoane rănite, la ieșirea din localitatea Jijila. FOTO ISU Tulcea

Pompierii Secției Măcin au fost solicitați să intervină duminică, 17 aprilie, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Jijila spre Garvăn.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul evenimentului au fost trimise trei echipaje de intervenție: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

„La fața locului au fost găsite cinci persoane, trei femei și doi bărbați, conștiente, care prezintă traumatisme ușoare, iar în acest moment sunt investigate de către paramedicii echipajului SMURD. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, persoanele din auto au putut ieși singure”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Colegii de pe autospeciala de stingere au deconectat bornele bateriei și au curățat carosabilul de scurgeri de produse petroliere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*