VIDEO Accident naval pe Dunăre, în dreptul falezei din Tulcea, după ce o navă a rămas fără guvernare

În urma coliziunii, pontonul s-a scufundat parțial. FOTO IPJ Tulcea

O navă tip cargo a rămas fără guvernare pe Dunăre, în dreptul municipiului Tulcea și a fost purtată de curenți spre faleză. Un ponton de acostare a fost lovit și parțial scufundat.

Din primele verificări ale polițiștilor  Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea, în dimineața zilei de 30 octombrie a rezultat că o navă tip cargo, sub pavilion străin, în timp ce naviga amonte pe fluviul Dunărea ( braț Tulcea), în dreptul milei marine 37.5 a rămas fără guvernare și a intrat în coliziune cu un ponton de acostare din portul Tulcea.

În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

Ca urmare a acestui eveniment, nu s-a produs blocarea senalului navigabil sau poluarea mediului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul de navigație.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*