FOTO VIDEO Accident naval la mila 43 pe Dunăre. Cinci persoane au ajuns la spital după ce o navă de croazieră și un Cargo s-au ciocnit

Nava de croazieră MS Prinzessin Isabella, avariată în Portul tulcea. FOTO IPJ Tulcea
Nava de croazieră MS Prinzessin Isabella, avariată în Portul tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un accident naval a avut loc în dimineața zilei de 5 octombrie la Mila 43 a Dunării. Un cargo sub pavilion Panama a lovit lateralul unei nave de croazieră.

În urma evenimentului de navigație, nava de croazieră MS Prinzessin Isabella, a suferit mai multe avarii, în zona suprastructurii.

Ca urmare a acestui eveniment, trei persoane au fost preluate de Serviciul de Ambulanță Tulcea pentru efectuarea de investigații medicale. Alte doiă au avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma incidentului, nu s-a produs poluarea mediului sau blocarea senalului navigabil.

În cauză, polițiștii efectuarea cercetari cu privire la modul în care s-a produs acest eveniment. În prezent, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Nava de croazieră MS Prinzessin Isabella aparține companiei River Cruises. Ea poate să transporte până la 170 pasageri și 42 membri de echipaj. Vasul, aflat sub pavilion Malta, a fost construit în anul 2002. În prezent, nava se afla pe un traseu pe Dunăre între Germania și România. În momentul accidentului, la bord se aflau 165 persoane.

O croazieră cu această navă costă între 700 și 2000 Euro.

Iată cum arată dotările navei și oferta pentru turiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*