Accident mortal pe strada Plugarilor din Tulcea: o femeie a fost călcată de mașina de gunoi

Mașina de gunoi a trecut peste o femeie și a omorât-o. FOTO: Vicenzo F. / Facebook

Un accident mortal s-a produs în jurul orei 11.00 în municipiul Tulcea: Victima, o femeie, a fost călcată la propriu de mașina de gunoi.

Victima este o femeie de 61 de ani, îngrijitoare la Spitalul Județean Tulcea, care împlinise această vârstă în urmă cu o zi, pe 18 ianuarie. Aceasta a încercat să treacă strada prin spatele mașinii de gunoi, chiar în momentul în care șoferul dădea înapoi.

„Echipajul ajuns la caz a găsit victima care prezenta un traumatism cranian, decedată,“ a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul SAJ Tulcea.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili dacă victima a căzut și șoferul nu a văzut-o și a trecut peste ea, sau dacă, întâi a trântit-o cu mașina și apoi a călcat-o.

„La efectuarea manevrei de mers înapoi, șoferul autovehicolului a surprins și accidentat mortal o femeie care se afla pe partea carosabilă. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă“ a declarat Amalia Ignatencu, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*