Accident mortal pe DN 22 după ce o persoană aflată într-un cărucior special a fost lovită de o mașină

Un accident mortal a avut loc pe DN 22, astăzi după amiază, după ce o persoană aflată într-un cărucior special a fost lovită de o mașină.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară îngreunat pe DN 22 între localitățile Măcin și Smârdan, județul Tulcea, unde se efectuează cercetări pentru determinarea împrejurărilor în care o persoană, care se deplasa într-un cărucior special, a fost accidentată mortal de un autoturism.

Polițiștii estimează reluarea în condiții normale a circulației după ora 17.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*