Accident mortal la Topolog. Un constănțean s-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei excesive

Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor
Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor

O persoană și-a pierdut viața și alta a fost grav rănită după ce un șofer din Constanța a pierdut controlul autoturismului. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 24 august, într-o curbă din apropierea localității tulcene Topolog.

Polițiștii tulceni spun că mașina circula pe DN22A, dar din cauza vitezei excesive șoferul a piersut controlul volanului și s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager și rănirea unui alt pasager din auto.

Conducătorul auto, un constănțean de numai 21 ani, deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*