Accident mortal în localitatea Casimcea. Victima o femeie de 61 de ani

Șoferul unui autocamion a accidentat mortal o femeie. Foto IPJ Tulcea

O femeie a decedat miercuri după amiază în localitatea Casimcea, în urma unui accident rutier.

Polițiștii din cadrul IPJ Tulcea au stabilit că  un bărbat de 46 de ani, din județul Constanta, conducea un autocamion în localitatea Casimcea. La efectuarea unei manevra de mers înapoi, nu s-au asigurat corespunzător și a accidentat o femeie de 61 de ani din localitatea Casimcea, care se deplasa pe maginea partii carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului. În continuare se efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*