Accident mortal în apropiere de Valea Teilor. O femeie a murit, iar trei persoane au fost rănite

Accident mortal în apropiere de Valea Teilor. FOTO ISU Tulcea

Un accident mortal a avut loc astăzi dimineață, în apropiere de Valea Teiler. În evenimentul rutier o femeie a murit și trei persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Tulcea, în această dimineață, în jurul orei 9:50, pompierii tulceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în apropiere de localitatea Valea Teilor, în care au fost implicate patru persoane din care una încarcerată.

La fața locului au fost mobilizate două echipaje de salvatori cu o autospecială de descarcerare și una de stingere, două ambulanțe și un elicopter SMURD.

Ajunși la locul evenimentului, pompierii tulceni au constatat că în autoturismul implicat în accidentul rutier se afla o persoană de sex feminin încarcerată pe bancheta din spate.

În scurt timp aceștia au reușit să extragă victima însă, din păcate, fără semne vitale.

Celelalte trei victime, o femeie, un bărbat și un minor au fost preluate de echipajele medicale pentru asistență de specialitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*