Accident mortal după ce o tânără de 19 ani a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului

Accident mortal petrecut pe DJ 222C, între localitățile tulcene Beștepe și Mahmudia. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a murit, în seara zilei de vineri, 11 iunie, într-un accident rutier petrecut pe DJ 222C, între localitățile tulcene Beștepe și Mahmudia.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări a reieșit că o tânără de 19 ani, din Beștepe, în timp ce conducea un autoturism din direcția Beștepe către Mahmudia,  la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând in coliziune cu un arbore aflat pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 46 de ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului.

Conducătoarea auto poseda permis de conducere corespunzător si nu se afla sub influenta băuturilor alcoolice. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penala și efectuează cercetări în continuare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*