Accident între un autoturism și un peridoc cu ambarcațiune desprins din remorcă, în apropiere de Malcoci

Peridocul desprins din remorcă a provocat un accident rutier. FOTO IPJ Tulcea

O fetiță în vârstă de opt ani a fost rănită în urma unui accident rutier înregistrat în cursul zilei de 24 noiembrie, pe DJ 222C, între Malcoci și Tulcea.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, o femeie, în vârstă de 29 de ani, din Malcoci, județul Tulcea, conducea un auto, pe DJ222 C și a intrat în coliziune cu un peridoc desprins de la un auto, condus din sens opus, de un bărbat, de 49 de ani, din Brăila. În urma impactului, conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcției, auto a părăsit partea carosabila și s-a oprit pe un câmp.

A rezultat rănirea pasagerului din auto, o minoră, în vârstă de 8 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*