FOTO Accident grav pe DN 22 la intersecția cu DC 10 spre localitatea Rândunica

În urma impactului, motocicleta a ajuns pe câmp. FOTO IPJ Tulcea

Un grav accident rutier s-a înregistrat sâmbătă după amiaza, la intersecția de pe DN 22/E87 cu Drumul Comunal 10, spre localitatea Rândunica. Un motociclist a fost grav rănit, la fața locului fiind solicitat și elicopterul SMURD din Constanța.

Potrivit primelor informații, în jurul orei 16.00, un motociclist ar fi efectuat manevra de depășire neregulamentara a unei autoutilitare în zona intersecției și a intrat în coleziune cu aceasta.

La fața locului intervin două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea și elicopterul SMURD din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*