FOTO VIDEO Accident grav între Ostrov și Dăeni, unde un microbuz s-a răsturnat. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Elicopterul SMURD a intervenit la solicitare. FOTO ISU Delta Tulcea

În urma unui apel prin numărul 112, a fost anunțat un accident rutier pe DJ 222F, Ostrov-Dăeni, județul Tulcea, in care un microbuz cu persoane s-a răsturnat în afara parții carosabile.

Având în vedere posibilitatea unui număr mare de ocupanți, încă de la primirea apelului ISU Tulcea a activat Planul Rosu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale de la nivelul întregului județ la locul accidentului.

În momentul de fata nu se cunoaște numărul exact al ocupanților, misiunea este în dinamica.

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, la fața locului se deplasează 2 ambulanțe SMURD, 2 ambulanțe SAJ, 1 autospecială de descarcerare cu punct medical avansat, 1 autospecială de descarcerare grea, 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD.

La locul intervenției se deplasează Inspectorul Șef, Colonel Petrov Daniel.

UPDATE

H 15.00

14 persoane au fost în vehicul, din care 4 adulți și 1 copil de 17 ani necesită îngrijiri medicale. Toți sunt conștienți și stabili.

H 15.10

Din primele cercetări se pare că microbuzul circula pe câmp, a prins viteză, nu a mai putut fi oprit, a trecut peste Drumul Județean și și-a continuat cursa pe câmp, oprindu-se în cele din urmă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*