Accident grav între localitățile Babadag și Mihail Kogălniceanu în urma unei depășiri

În urma coliziunii, o persoană a fost rănită. FOTO IPJ Tulcea

O persoană a fost grav rănită și transportată la spital în urma unui accident rutier înregistrat în cursul zilei de 25 iulie pe raza județului Tulcea.

Evenimentul s-a produs după ce, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, din cauza neatenției unui bărbat în vârstă de 40 de ani din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22-E87, Babadag – Mihail Kogălniceanu. În zona intersecției cu DJ 229, la schimbarea benzii de circulație, nu a acordat prioritate de trecere unui auto condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 41 de ani din Tulcea, care mergea în aceiași direcție și care l-a acroșat.

În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului din auto care circula regulamentar.

Ambii conducători posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*