Accident grav în apropiere de localitatea Dăeni

Pompierii au intervenit pentru scoate victima din mașină. FOTO ISU Delta Tulcea

O femeie a fost grav rănită luni seară, în urma unui accident rutier. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru ca șoferița să primească îngrijiri medicale. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.00 în apropiere de localitatea Dăeni. Un autoturism condus de o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost scăpat de sub control, a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac. În urma impactului, conducătoarea auto a fost grav rănită,  fiind nevoie de intervenția pompierilor ISU Delta Tulcea de la Descarcerare de la stația Măcin.

După ce victima a fost extrasă dintre resturile autoturismului, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. Polițiștii rutieriști din cadrul IPJ Tulcea au deschis o anchetă pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs evenimentul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*